Home » Klant aan het woord » Carint Reggeland

Carint Reggeland

Logo van zorgorganisatie Carint Reggeland met in het blauw de eerste twee letters van Carint en Reggeland wat het woord CARE vormt

Carint Reggeland

“De eerste opdracht die Tellers & Benoemers voor ons heeft uitgevoerd is de gebiedsanalyse van locatie ‘De Stoevelaar’ in Goor. Doordat we Ludan Schmid persoonlijk kenden was Tellers & Benoemers één van de partijen die we voor deze opdracht gevraagd hadden. Naast deze persoonlijke relatie was hun expertise op het gebied van data doorslaggevend om Tellers & Benoemers deze opdracht uit te laten voeren.

Voor onze vastgoedontwikkelingen zijn de cijfers en data heel belangrijk maar ook dat dit geanalyseerd naar voren gebracht wordt zodat we dit kunnen gebruiken voor onze

capaciteitsvraagstukken. Dat heeft Tellers & Benoemers met zijn uitvoer zeker waargemaakt. Wat we erg waarderen aan Tellers & Benoemers zijn de korte lijnen, dat ze goed benaderbaar zijn en daarbij komen ze hun afspraken na. Dit is heel prettig werken.”

Monitor ouderenzorg

“De monitor ouderenzorg heeft Tellers & Benoemers destijds voor ons opgezet en wordt ook nu weer up-to-date gebracht. We weten Tellers & Benoemers dus nog steeds te vinden en kunnen ze ook van harte aanbevelen als adviesbureau. Voor ons is de monitor ouderenzorg heel nuttig voor onze vastgoedontwikkelingen op het gebied van zorg. Zo gebruiken we de monitor om binnen ons werkgebied te kijken waar het aanbod en de vraag naar ouderenzorg nu en in de toekomst niet goed op elkaar is afgestemd. Door dit inzichtelijk te krijgen ontstaat er een soort vlekkenplan waardoor duidelijk wordt waar de uitbreidingsmogelijkheden van de producten en diensten van Carint Reggeland liggen. Voor nu maar ook zeker voor de toekomst.

Voor de monitor geldt voor ons dat hoe specifieker de inhoud is hoe beter. Zo is het voor ons nu vooral belangrijk om te weten of woningen ook geschikt zijn voor 24 uurszorg. Er wordt namelijk geen verpleeghuiscapaciteit meer toegevoegd maar vanwege de vergrijzing zal er wel een toenemende vraag ontstaan naar langdurige zorg. Deze zorg zal grotendeels bij de mensen thuis worden ingezet in de vorm van een Volledig Pakket Thuis (VPT) of Modulair Pakket Thuis (MPT).”