Home » Klant aan het woord » Rijksvastgoedbedrijf

Rijksvastgoedbedrijf

Logo van het Rijksvastgoedbedrijf. Links een blauwe balk met een wapen erop. Rechts staat "Rijksvastgoedbedrijf Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Michiel van Rijckevorsel – Rijksvastgoedbedrijf

“Voor de herontwikkeling van de voormalige Marechausseepost in Heerlen zochten we een adviesbureau voor wonen én zorg omdat we op deze twee gebieden advies nodig hadden. Zodoende kwamen we terecht bij Tellers & Benoemers en zij hebben dit samen met XpertiseZorg opgepakt.

We hadden nog een ander adviesbureau benaderd maar Ludan Schmid bood een persoonlijk gesprek aan voorafgaand aan de offerte zodat we onze aanvraag konden aanscherpen. Hierdoor was de offerte voor het ontwikkelingsperspectief specifieker en completer. Deze aanpak vonden we erg prettig en zo wisten we dat Tellers & Benoemers het adviesbureau was dat we zochten."

Kant-en-klaar advies

"We waren op zoek naar een kant-en-klaar advies, een onderzoeksrapport dat we direct door konden zetten naar de gemeente Heerlen en op basis waarvan zij vervolgens een besluit konden nemen. Dit kant-en-klare advies hebben we ook gekregen. We hebben het onderzoeksrapport inmiddels doorgezet naar de gemeente Heerlen en ze willen het rapport graag verder met ons bespreken. Een mooie eerste stap!

Wat we erg waarderen aan Tellers & Benoemers is dat ze zo goed meedenken. We wisten al dat wonen met zorg goede kansen biedt voor de herontwikkeling van deze locatie. Op eigen initiatief heeft Tellers & Benoemers door onderzoek echter meerdere mogelijkheden voor de locatie in het onderzoeksrapport naar voren gebracht. Dat waarderen we heel erg.”